skip to Main Content
638 296 389 / 93 779 80 08 info@vitruvicentre.com<span class="ticon ticon-phone-square" style="color:#000;margin-left:20px;margin-right:5px;"></span>Vols que et truquem?
Entrenaments D’alta Intensitat: Virtuts I Mites

Entrenaments d’alta intensitat: virtuts i mites

A poc a poc anem descobrint els beneficis que ens poden aportar els entrenaments d’alta intensitat i de força, però encara queda alguna rancúnia, sobretot, en el cas de les dones. És per això que des de Vitruvi volem donar una mica més de llum a tot aquest tema. Entrenaments personals, peses, pèrdua de greix; hi ha molts factors a tocar. Som-hi. Comencem amb una de les majors preocupacions.

Si entreno amb pes o faig esport d’alta intensitat augmentarà el meu volum muscular fins que sembli culturista?

No, això és fals. Cada persona és un món, de la mateixa manera que cada entrenament té un objectiu específic. D’aquí la importància que personal qualificat ens ajudi a pautar, els nostres entrenaments segons el que vulguem, les nostres possibilitats i capacitats físiques. Per millorar el nostre cos necessitem exercici, la clau és com l’hem de fer per assolir les nostres fites.

Per cremar greix s’ha de fer entrenament cardiovascular o podem fer entrenament amb pes?

Molta gent creu que per perdre pes necessita fer entrenaments cardiovasculars, i s’oblida de la importància de la força. Si ens limitem a activitats cardiovasculars, acabem perdent massa muscular, no només greix. En canvi, si combinem les dues coses, el nostre cos tonificarà la musculatura i traurà les reserves d’energia del greix acumulat. D’aquesta manera aconseguirem una musculatura forta i una major pèrdua de greix corporal.

entrenament d'alta intensitat: virtuts i mites

Qualsevol activitat física que realitzem ens ajudarà a tenir un cos 10?

Anar al gimnàs, o fer exercici no ens farà canviar el nostre físic fins a tenir un cos equilibrat i tonificat. Hem de ser capaços d’entrenar tots els grups musculars, no ens serveix de res tenir uns braços molt treballats si ens oblidem de la resta. Hem de tenir clar que som un tot. Els entrenaments, per ser eficaços han d’englobar tot el cos, i és per aquest motiu que la millor manera d’entrenar és demanant ajuda a un professional (tècnic esportiu o fisioterapeuta). Ells seran els que millor ens puguin aconsellar, i com a professionals sabran quines capacitats tenim i quina pauta serà la més adequada, la més completa i equilibrada.

Què vol dir entrenament funcional?

Sembla una cosa molt de moda i molt complexa, però és molt més senzill que tot això. Els entrenaments funcionals són aquells que ens serviran per poder fer el nostre dia a dia més fàcil, aquells que entrenen les musculatures implicades en els gestos quotidians o activitats concretes. Si entrenem la musculatura de l’esquena, corregirem la postura i a la vegada ens ajudarà a realitzar la nostra vida diària, a agafar pes, sense patir molèsties o lesions.

Quan ens fem grans hem de deixar d’anar al gimnàs?

Evidentment no. Quan ens fem grans hem d’adaptar els nostres entrenaments, però és molt important enfortir la musculatura i seguir treballant i movent-nos per evitar atròfies i trencaments. Si tenim una musculatura forta, protegim els ossos i les nostres estructures.

 

En vols més?

Sol·licita informació dels entrenaments personals a Vitruvi centre de salut

Sessions d’entrenaments personals al nostre canal de Youtube

Back To Top