skip to Main Content
638 296 389 / 93 779 80 08 info@vitruvicentre.com<span class="ticon ticon-phone-square" style="color:#000;margin-left:20px;margin-right:5px;"></span>Vols que et truquem?
Curs De Mindfulness I Creixement Personal 2020

Curs de Mindfulness i creixement personal 2020

Has sentit estrès o ansietat últimament?

Sents que no tens suficient temps, o que vas d’un lloc a un altre sense parar?

Et costa concentrar-te?

Tens un munt d’emocions que et costa gestionar?

En la teva professió, t’agradaria tenir eines per a posar en pràctica, amb clients, pacients, grups de treball, alumnes i que et serveixin per a millorar la concentració, augmentar el rendiment o fins i tot acte-regular-te emocionalment?

Si has contestat que sí a alguna d’aquestes preguntes et podem ajudar.

 

Et proposem un curs de Mindfulness i gestió emocional.

Per a practicar Mindfulness només cal parar esment al moment present, sembla fàcil, no? Però si ho has provat saps que no és gens senzill.

En aquest curs aprendrem a focalitzar la nostra atenció, mentre observem pensaments, emocions i sensacions tal com emergeixen en el moment present. Aprendrem a conèixer i manejar les nostres emocions donant-nos suport en les nostres fortaleses i practicant unes actituds i valors.

Amb el curs aconseguirem un major sentit de coherència, especialment pel que fa al nostre propòsit vital, una millora de qualitat de vida, major empatia, una major satisfacció en les relacions personals i també serem percebuts com més felices per les persones que ens envolten.

 

Et sembla interessant? T’apuntes?

curs mindfulness Vitruvi centre 2020

Més informació

Si tens algun dubte o pregunta no dubtis en contactar amb nosaltres

Saber més sobre Mindfulness a Vitruvi centre

Back To Top