skip to Main Content
638 296 389 / 93 779 80 08 info@vitruvicentre.com<span class="ticon ticon-phone-square" style="color:#000;margin-left:20px;margin-right:5px;"></span>Vols que et truquem?

PILATES

Pilates
pilates sant esteve sesrovires

El mètode pilates és un sistema d’entrenament físic que es basa en el desenvolupament de la musculatura interna per tal de mantenir l’equilibri corporal i donar estabilitat i fermesa a la columna vertebral.

 

És un tipus d’exercici ideal per guarir o prevenir mals d’esquena, aconseguir una millora substancial de la resta de parts del cos, preparar-nos per realitzar qualsevol altra activitat física amb major rendiment i seguretat, o fins i tot per reduir el estrès físic i mental.

ÀREES D'INTERVENCIÓ:

Pilates pre-part

Sessions amb l’objectiu d’ajudar i acompanyar a les embarassades a adaptar-se als canvis que pateixen els seus cossos.

fisioteràpia i embarasades al baix llobregat

Pilates post-part

Durant aquestes sessions es treballarà per recuperar la seva posició i a enfortir tota la musculatura debilitada durant l’embaràs o el part. Cal ressaltar que aquestes classes es poden realitzar amb el bebè.

pilates al baix llobregat

Pilates i autisme

Es realitzaran sessions personalitzades, d’acord amb les necessitats i possibilitats de cada nen. S’enfocaran les pràctiques a treballar la relaxació (per mitjà de la respiració), augmentar l’equilibri, la concentració i la coordinació.

fisioteràpia infantil vitruvi centre de salut

Pilates i càncer

Els objectius específics varien segons el tipus de càncer, però en tots els casos es busca millorar la qualitat de vida del pacient, contrarestar l’atròfia muscular i millorar l’aspecte anímic.

pilates al baix llobregat

Pilates i osteoporosi

En aquest cas s’utilitza per reforçar tota la musculatura profunda que recobreix la columna vertebral i les altres zones afectades per la malaltia. S’aconsegueix millorar l’estructura muscular treballant amb la màxima seguretat a l’hora de realitzar els exercicis.

pilates sant esteve sesrovires

Pilates i escoliosi i patologies de columna

La funció del pilates, en aquests casos, és la de treballar tota la musculatura implicada per corregir les desviacions i restaurar la postura, a més d’alleugerir i prevenir els dolors derivats d’aquestes patologies.

pilates sant esteve sesrovires

Pilates i adolescents

L’adolescència és una època de canvi físic constant i de creixement és, per tant, la etapa ideal per corregir o evitar possibles desequilibris estructurals i ajudar al cos al seu correcte desenvolupament.

pilats i adolescents

Pilates i gent gran

El principal objectiu de les sessions és ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones grans, retardant l’aparició de certes malalties i ajudant-les a realitzar amb més facilitat les seves tasques diàries. Amb aquesta pràctica també s’aconsegueix reduir les caigudes, millorant el to muscular i treballant l’equilibri i la coordinació.

pilates i gent gran

Pilates destinat a la recuperació de lesions del tren inferior

Aquestes lesions són molt freqüents i solen fer que la resta d’estructures corporals es descompensin, podent produir així, dolors a la resta del cos. El pilates proporciona una forma segura de treballar la musculatura, l’estabilitat.

pilates i esquena

Pilates i neurologia

El pilates resulta una eina magnífica per contrarestar efectes com la pèrdua de control del moviment o d’equilibri, de manera segura i adaptada a cada individu.

pilates vitruvi centre de salut

Pilates i dolor crònic

Dins d’aquesta especialitat, les sessions varien en funció de la patologia (fibromiàlgia, artritis reumatoide, Lupus, esclerosi múltiple); però l’objectiu comú, en tots els casos, és el d’alleujar el dolor, millorar el moviment i el control muscular i augmentar el rang de mobilitat i flexibilitat del cos.

pilates centre de salut

Pilates i discopaties

Sessions de treball físic destinat a prevenir i alleujar el dolor i descontracturar la musculatura afectada per hèrnies, protusions o problemes vertebrals.

pilates vitruvi

Professional:

Michele sarzi vitruvi centre de salut

Michele Sarzana

Sol·licita la teva sessió:

Consulta els nostres artícles del blog:

Coneix més serveis:

Vols que et truquem?

Vols que et truquem?

Omple el formulari i sol·licita quan vols que ens posem en contacte amb tu.

Back To Top