skip to Main Content
638 296 389 / 93 779 80 08 info@vitruvicentre.com<span class="ticon ticon-phone-square" style="color:#000;margin-left:20px;margin-right:5px;"></span>Vols que et truquem?

Dades de l’empresa

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa.

Maria Gloria Jaquet Ruiz
Domicili social:
Avinguda Montserrat, 14
08635 Sant Esteve Sesrovires (Barcelona)
T 638 296 389 / T 93 779 80 08
info@vitruvicentre.com
38787291E

L’accés al lloc web www.vitruvicentre.com de Maria Gloria Jaquet Ruiz (d’ara endavant Vitruvi Centre de Biosalut) implica l’acceptació de totes les condicions següents:

Propietat intel·lectual

Els continguts d’aquest lloc web, textos, imatges, etc. així com el seu disseny gràfic i el seu codi font estan protegits per la legislació espanyola sobre els drets de propietat intel·lectual i industrial a favor de Vitruvi Centre de Biosalut. Quedant per tant totalment prohibida la seva reproducció, distribució o comunicació pública, total o parcial, sense l’autorització expressa de Vitruvi Centre de Biosalut.

Contingut de la Web

Vitruvi Centre de Biosalut no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts de la nostra pàgina web, sent exclusiva responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitza.

Actualització i modificació de la pàgina Web

Vitruvi Centre de Biosalut es reserva el dret a modificar o eliminar, sense previ avís, tant la informació continguda en el seu lloc web, així com la seva configuració i presentació, sense assumir responsabilitat alguna per això.

Indicacions sobre aspectes tècnics

Vitruvi Centre de Biosalut no assumeix cap responsabilitat que es pugui derivar de problemes tècnics o fallades en els equips informàtics que es produeixin durant la connexió a la xarxa d’Internet, així com de danys que poguessin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fos del control de Vitruvi Centre de Biosalut.

També quedem exonerats de tota responsabilitat davant possibles danys o perjudicis que pugui sofrir l’usuari a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació que facilitem quan escaigui de fonts alienes a nosaltres.

Política de Privadesa i Protecció de Dades (L.O.P.D.)

Vitruvi Centre de Biosalut posa en coneixement dels usuaris d’aquest lloc web, que podrà crear un arxiu automatitzat amb les dades personals que siguin posades en coneixement del referit titular, com a conseqüència de la utilització de la present Web i a causa d’enviaments al correu electrònic info@vitruvicentre.com que apareix com a contacte o bé sobre aquells recaptats a través del nostre formulari de contacte, en estricte compliment amb el preceptuat per la legislació en matèria de protecció de dades.

Back To Top