skip to Main Content
638 296 389 / 93 779 80 08 info@vitruvicentre.com<span class="ticon ticon-phone-square" style="color:#000;margin-left:20px;margin-right:5px;"></span>Vols que et truquem?

MINDFULNESS I GESTIÓ EMOCIONAL

mindfulness i gestió emocional
mindfulness al baix llobregat

Vivim a una societat que ens fa anar de pressa, molt de pressa; necessitaríem dies de 40 hores. Tot està basat en la rapidesa, les xarxes socials, els WhatsApp, treballar, la casa, els fills. Hi ha tantes coses que si parem atenció, ens adonem que no aconseguim fer ni una sola sense distraccions o interrupcions. Tot això ens esgota. Constantment ens movem entre el passat i el futur passant per alt tot el que estem fent al present.

Aquest és el ritme que ens imposa la societat, però és els que ens agrada? És el que volem per nosaltres i els nostres fills? Si volem canviar aquestes dinàmiques, primer hem de canviar nosaltres; no podem canviar el nostre entorn o als nostres fills si primer no fem un canvi en l’àmbit personal. El Mindfulness ens pot ajudar.

QUÈ ÉS EL MINDFULNESS?

La psicologia clínica i la psiquiatria han desenvolupat diverses aplicacions terapèutiques basades en el mindfulness; busquen ajudar a les persones que pateixen algunes malalties psicològiques. S’ha descobert que les teràpies basades en mindfulness són eficaces, en particular per reduir l’ansietat, la depressió, i l’estrès.

Mindfulness és ser conscient del present, és observar la teva vida, com respires, com camines. És saber com et sents ara, sense jutjar, amb paciència, curiositat i acceptació. És observar cada moment com és, sense pretendre imposar el que hauria de ser.

Igual que els adults, avui dia, els nens també tenen moltes coses a fer, i també ells tenen molt poc temps per poder “ser”. El Mindfulness pot cultivar una sèrie de qualitats i actituds que els ajudaran en la seva vida diària, de nens i d’adults.

Si es practica el Mindfulness en família, a part dels beneficis que podem obtenir, siguem adults o nens, millorarem la relació entre pares i fills, reforçant la vinculació i gaudint més els uns dels altres.

OBJECTIUS DEL MINDFULNESS

  • Reconèixer i saber modificar hàbits poc saludables de la nostra vida quotidiana.
  • Establir pautes per tenir cura del nostre cos, les nostres relacions familiars, socials, laborals i amb nosaltres mateixos.
  • Hi ha situacions, accions o persones amb qui no estem a gust. Tots fem alguna cosa de què ens penedim, i això ens genera estrès, ansietat, ira… No podem canviar-ho tot, hi ha coses amb què hem d’aprendre a viure.
  • Poder reaccionar de forma controlada a les situacions que ens puguem trobar en el nostre dia a dia.
  • Saber veure quins hàbits i conflictes ens generen estrès i canviar la nostra relació amb ells.
  • Conscienciar-nos de la relació i la interacció entre la ment i el cos. Ser conscients de què la salut i el benestar psicològic-emocional van lligats.
  • Poder estar en tot moment presents; estar atents a l’aquí i ara.

Professional

Glòria Jaquet terapia craneosacral vitruvi centre de salut

Glòria Jaquet

Sol·licita la teva sessió:

Recursos

Consulta els nostres artícles del blog:

Descobreix més serveis:

Vols que et truquem?

Vols que et truquem?

Omple el formulari i sol·licita quan vols que ens posem en contacte amb tu.

Back To Top