skip to Main Content
638 296 389 / 93 779 80 08 info@vitruvicentre.com<span class="ticon ticon-phone-square" style="color:#000;margin-left:20px;margin-right:5px;"></span>Vols que et truquem?

NUTRICIÓ

Nutrició
nutricionista

Treballem tots els aspectes relacionats amb l’alimentació, la dietètica i la nutrició. Aquests aspectes són essencials i imprescindibles per millorar o assolir un estat de salut òptim en totes les seves vessants.

Els nutrients intervenen en tots i cada un dels processos del nostre cos: intervé en el manteniment, el funcionament i, fins i tot, en les patologies que puguin sorgir. Moltes vegades millorar l’alimentació serà part d’un tractament, que conjuntament amb les disciplines que correspongui, buscarà la millora de l’estat de salut de l’individu.

En tot moment es treballarà buscant el benefici de les persones i de la seva salut; en cap situació es realitzaran dietes agressives, aliments no naturals o comportaments que busquin cap finalitat que no sigui la d’assolir els nivells o situacions naturals en el nostre cos.

Àrees d'actuació

Alimentació i nutrició en l'estat de salut

Dirigida a aquelles persones sense cap malaltia que vulguin millorar la seva alimentació, adaptant-la a les característiques individuals, físiques i personals segons les necessitats de l’etapa de la vida en què es trobin.

L’objectiu d’aquesta àrea és aconseguir un estat òptim de salut i la prevenció vers els dèficits, les carències, la malnutrició i les malalties o trastorns que podrien aparèixer en el futur.

nutricionista al baix llobregat

Alimentació i nutrició adaptada a situacions especials

Enfocada a aquelles persones que necessiten dietes adaptades a una etapa de la vida que requereixi certes necessitats especials o condicions específiques concretes. Aquestes situacions no representen en cap dels casos malaltia:

  • Alimentació de la mare i els nens petits
  • Alimentació i activitat física
  • Alimentacions especials: veganisme, alimentació d’altres cultures…
nutricionista vitruvi

Nutrició clínica i dietoteràpia

Per aquelles persones amb necessitats especials, conseqüència d’una malaltia, patologia, operació quirúrgica… sigui eventual o crònica. Les dietes adaptades a cada una d’aquestes situacions poden representar la base del tractament, la prevenció o la reducció de la simptomatologia, o simplement una eina que faciliti la ingesta d’aliments.

  • Nutrició en trastorns metabòlics i malalties cardiovasculars.
  • Nutrició en patologies renals
  • Nutrició en patologies especials: osteoporosi, càncer, al·lergies alimentàries, VIH, trastorns d’alimentació, malalties pulmonars, artrosi, hiperuricèmia…
  • Nutrició en malalties gastrointestinals
  • Nutrició i alimentació en altres patologies autoimmunes: artritis reumatoide, fibromiàlgia, fatiga crònica…
nutricio baix llobregat

Sol·licita la teva sessió:

Professional:

Fabiola Juárez nutricionista vitruvi centre

Fabiola Juárez

Consulta els nostres artícles del blog:

Descobreix més serveis:

Vols que et truquem?

Vols que et truquem?

Omple el formulari i sol·licita quan vols que ens posem en contacte amb tu.

Back To Top