skip to Main Content
638 296 389 / 93 779 80 08 info@vitruvicentre.com<span class="ticon ticon-phone-square" style="color:#000;margin-left:20px;margin-right:5px;"></span>Vols que et truquem?

PSICOLOGIA adults

psicologia adults
psicologia al baix llobregat

L’exercici de la psicologia té com a objectius bàsics el benestar, la salut, la qualitat de vida i la plenitud de desenvolupament de persones i grups en els diferents àmbits de la vida individual i social.

Àrees d'intervenció

Psicologia breu i focal

Dirigida a persones que presenten símptomes recents amb una personalitat de base suficientment sana, amb motivació per ser ajudats i consciència de malaltia.

psicologia al baix llobregat vitruvi

Psicologia a terme obert

És un tipus de teràpia de creixement personal amb l’objectiu fonamental de reconèixer i potenciar els aspectes sans, a través de la posada en contacte amb elements inconscients, que apareixen en forma de conflicte o desequilibri emocional intermedi en el procés maduratiu.

psicologia adults al baix llobregat

Psicologia en família

Tractament dirigit al grup familiar quan el focus del problema està en la dinàmica familiar. L’objectiu és ajudar, observar i concebre les interaccions familiars.

terapia familiar al baix llobregat

Psicoteràpia de parella

S’ofereix un espai de confiança on cadascú pugui expressar les seves necessitats, on es puguin reconèixer els problemes i tractar-los per tal de poder trobar una solució. Es treballa de forma que cada membre de la parella pugui coneixes més a si mateix i a l’altre.

terapia de parella al baix llobregat

Seguiments

Entrevistes periòdiques que permeten revisar la situació general de cada persona i fer els reajustaments necessaris, en el cas de què la situació de cadascú ho precises.

psicologia baix llobregat

Professional:

Encarna galindo psicologia vitruvi centre de salut

Encarna Galindo

Sol·licita la teva sessió

Recursos:

Consulta els nostres artícles del blog:

Descobreix més serveis:

Vols que et truquem?

Vols que et truquem?

Omple el formulari i sol·licita quan vols que ens posem en contacte amb tu.

Back To Top