skip to Main Content

L’exercici de la psicologia té com a objectius bàsics el benestar, la salut, la qualitat de vida i la plenitud de desenvolupament de persones i grups en els diferents àmbits de la vida individual i social.

Psicoteràpia individual

Psicoteràpia breu i focal

Dirigida a persones que presenten símptomes recents amb una personalitat de base suficientment sana, amb motivació per ser ajudats i consciència de malaltia.

Psicoteràpia a terme obert

És un tipus de teràpia de creixement personal amb l’objectiu fonamental de reconèixer i potenciar els aspectes sans, a través de la posada en contacte amb elements inconscients, que apareixen en forma de conflicte o desequilibri emocional intermedi en el procés maduratiu.

Psicoteràpia en família

Tractament dirigit al grup familiar quan el focus del problema està en la dinàmica familiar. L’objectiu és ajudar, observar i concebre les interaccions familiars.

Psicoteràpia de parella

S’ofereix un espai de confiança on cadascú pugui expressar les seves necessitats, on es puguin reconèixer els problemes i tractar-los per tal de poder trobar una solució. Es treballa de forma que cada membre de la parella pugui coneixes més a si mateix i a l’altre.

Seguiments

Entrevistes periòdiques que permeten revisar la situació general de cada persona i fer els reajustaments necessaris, en el cas de què la situació de cadascú ho precises.

Vols que et truquem?

Vols que et truquem?

Omple el formulari i sol·licita quan vols que ens posem en contacte amb tu.

Back To Top