Podologia

Aquest departament busca conscienciar de la importància que té la salut dels nostres peus. Ens encarreguem de l’anàlisi, diagnòstic i tractament de diferents malalties i alteracions que poden patir els peus.

 • Problemes dermatològics: durícies, infeccions per fongs, berrugues, bacteris…
 • Alteracions i/o deformacions estructurals: peus plans, caus, galindons, dits d’urpa…
 • Trastorns produïts per una marxa patològica que puguin donar lloc a mals d’esquena, de genoll o de peus.

Podologia esportiva

Dedicada a les persones que realitzen esport i volen optimitzar el seu rendiment. No és necessari patir cap dolor per cuidar el nostre cos; tenir una bona trepitjada és molt important a l’hora de prevenir lesions.

Durant la visita es realitza un estudi biomecànic mitjançant una plataforma de pressions que analitza el recolzament del peu; amb això podem diagnosticar diferents trastorns de la marxa, la carrera i l’estàtica d’una persona. Si fos necessari, es faran plantilles personalitzades i fetes a mida per cada pacient, aconseguint, així, una millora del recolzament anòmal i tractar o prevenir les possibles patologies o lesions.

Podologia infantil

Busca tractar les patologies que es poden patir durant l’infància. En aquesta etapa és molt important tenir cura dels hàbits posturals dels nens, observar com caminen i corren, si cauen sovint, si tenen els peus torçats, si es queixen d’algun dolor o es cansen més aviat que la resta dels nens. Qualsevol dificultat que es pugui trobar pot influir en el seu creixement, i quan abans es detecti, més fàcil serà solucionar-ho.

Podologia geriàtrica

A partir de certa edat comencen a aparèixer diferents patologies als peus, aquestes es produeixen tant per l’envelliment com per les pròpies de l’edat avançada. Aquests dos factors produeixen uns canvis, tant articularment (hàl·lux valg, artrosi, dits d’urpa…) com en l’àmbit dermatològic (hiperceratosi, alteracions unguials…) i sumat a una pèrdua de mobilitat i agilitat poden complicar coses tan simples com fer una higiene bàsica de la zona.

Servei d’ortopodologia

De la mateixa manera que es fa en la podologia esportiva, aquest servei està dedicat a la confecció de plantilles personalitzades per a qualsevol tipus de persona, que a causa de la seva activitat laboral i/o quotidiana pugui patir alguna lesió, dolor o alteració, tant als peus, com als genolls i/o l’esquena. És un servei que es pot utilitzar després d’una revisió, si es detectés alguna alteració i és molt útil per prevenir alguna lesió futura.

REFLEXOLOGIA PODAL

La reflexologia és una teràpia natural que busca restablir l’equilibri de l’organisme.

Es basa en el coneixement que hi ha àrees en els peus i a les mans que reflecteixen tot el seu conjunt. Aquestes zones reflexes mostren el grau de desequilibri dels òrgans o parts del cos representades. Així mateix, l’estímul d’aquestes zones, mitjançant tècniques manuals determinades, creen un efecte a distància i els mobilitza buscant el seu equilibri.

Efectes de la reflexologia

 • Redueix l’estrès i la tensió
 • Millora la circulació sanguínia i afavoreix el desbloqueig del corrent nerviós
 • Facilita l’eliminació de toxines
 • Equilibra els diferents sistemes
 • Actua de forma preventiva
 • El cos humà funciona gràcies a el “treball en equip” de tots els seus òrgans i estructures. Aquests reben el seu aliment o energia mitjançant la circulació sanguínia i les ordres i instruccions a través del sistema nerviós.
 • Un excés de tensió en una zona de l’organisme pot produir un “bloqueig” o disminució del corrent nerviós o sanguíni alterant el funcionament dels seus òrgans.
 • Amb la reflexologia treballem aquestes tensions per equilibrar tots els sistemes corporals (múscul-esquelètic, respiratori, circulatori, limfàtic, urinari, digestiu, nerviós, endocrí, reproductor i sensorial)

Vols que et truquem?

Vols que et truquem?

Omple el formulari i sol·licita quan vols que ens posem en contacte amb tu.