Moure’ns i fer esport és magnífic i imprescindible per estar sa i tenir salut, però igual d’important és fer-ho amb seguretat i bon criteri. És per això que a Vitruvi us oferim el servei de valoració mèdic-esportiva, que permet atendre a tothom de la manera més adequada i personalitzada, en funció de l’edat, els objectius i l’activitat física que realitzi cadascú.

Per extreure les dades necessàries valorem l’estat físic i de salut mitjançant proves d’esforç; que no és res més que una tècnica diagnòstica emprada per recollir informació de l’estat físic i detectar possibles alteracions que no es manifesten en repòs, però que poden donar-se a l’hora de realitzar exercici físic.

Aquestes visites permeten descartar riscos a nivell cardio-vascular, respiratori, hemàtic, endocrí i locomotor. Exemples d’això són: arítmies, malalties coronàries i valvulars, asma, anèmia de l’esportista, les, les alteracions de l’alineació, el balanç muscular, entre moltes altres.

Per altra banda, i en l’àmbit esportiu, donen molta informació útil per els entrenaments. D’aquestes proves es poden extreure dades i conclusions molt valuoses: el nivell de condició física, l’índex de greix, la flexibilitat, la potència aeròbica, la capacitat pulmonar i molts altres paràmetres.

Aquestes valoracions s’extreuen mentre es realitza exercici físic sobre una bicicleta (fins i tot pots portar la teva) sobre un aparell específicament dissenyat per aquest fi. Independentment del nivell que tinguis és una gran inversió, ja que sigui per competir o per plaer, l’activitat física fa que el cos realitzi un esforç extra, i cal saber si estem en la forma òptima per realitzar els entrenaments o si caldria que paréssim per tenir cura i no portar a límits extrems al nostre cos.

Cuida’t i pren mesures: amb l’esport posa cap i vigila el cor.

Vols que et truquem?

Vols que et truquem?

Omple el formulari i sol·licita quan vols que ens posem en contacte amb tu.